Over ons

Nadat het voormalig wellnesscentrum Aphrodite’s Thermen, opgericht in 1995 door Rob van Kemenade en in 2018 door een brand is verwoest, werd gekozen voor aanpassing van activiteiten. Bij een andere invulling van de activiteiten hoort ook een nieuwe naam: “De Kemenade”.

Warmte staat centraal

De Kemenade staat ook voor warmte. Het is vernoemd naar de warmste en meest comfortabele ruimte van een kasteel. Naast de complete metamorfose van de gebouwen, waar veel hout in is verwerkt, verwelkomen we bij De Kemenade in Dronten onze gasten dan ook altijd met een warm hart. Mensen zijn bij De Kemenade geen nummer. Gasten krijgen gezelligheid, rust en aandacht.

Rob en Nicoline van Kemenade

Rob is een ondernemer in hart en nieren, specialist in zwemlessen en een man die graag persoonlijk contact heeft én geeft. Nicoline is al meer dan 20 jaar zwemdocente. Het geven van zwemlessen doen ze dan ook met volle overtuiging. Rob blijft daarnaast als gedelegeerde van de Nationale Raad Zwemveiligheid op de hoogte van alle regels rondom zwemveiligheid.

Nicoline is ook gespecialiseerd in het geven van zwemles aan kinderen/jongeren met een beperking. Ze heeft voor deze doelgroep de dagbesteding Het Vinkentouw opgezet, dat tevens is gehuisvest in De Kemenade.

Bereikbaarheid

De Kemenade is dankzij haar centrale ligging goed bereikbaar met de auto. Vanaf Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, Friesland en het Gooi bereikt u De Kemenade in zo’n 45 minuten met de auto. Zwolle bevindt zich op slechts 35 minuten met de auto.