Aanbiedingen

20% korting op acnébehandeling

Acné is een vervelende huidaandoening waar je veel last van kunt hebben. Onze schoonheidsspecialiste kan je hierbij helpen.

Bij een acnébehandeling krijgt jouw huid een reiniging, dieptereiniging met stoom en verwijderen we onzuiverheden en/of gerstekorrels. De behandeling maken we af met een zuiverend masker en een heerlijk hydraterende dagcrème.

Na een klein uurtje voelen jij en je huid zich als nieuw! Nog leuker… deze maand krijg je met de Pas van Dronten 20% korting op een acnébehandeling.

Lees meer over de acnébehandeling bij De Kemenade.

Bij beautysalon De Kemenade werken we uitsluitend op afspraak. Bel met 0321-336633 of mail naar info@dekemenade.nl voor het maken van een afspraak.

Geldig t/m 30 november 2020

Gratis proefles survival zwemmen

Voel je nog vertrouwder, veiliger en hulpvaardiger in het water.

Kun jij heel goed zwemmen en wil je leren omgaan met onverwachte situaties in het water? Bij survival zwemmen leren kinderen vanaf 8 jaar extra zwemvaardigheden voor als bijvoorbeeld een bootje omslaat, zwemmen in het donker en reddend zwemmen. Je krijgt zwemles met je kleren aan.

Deze opleiding is bedoeld voor kinderen die al een uitstekende zwemvaardigheid hebben, maar zich nog vertrouwder, veiliger en hulpvaardiger willen voelen dan zij al zijn. De lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar, die minimaal een diploma B en een snorkeldiploma 3 hebben.

Deze maand kun je met de Pas van Dronten inschrijven voor een gratis proefles survival zwemmen.

Lees meer over survival zwemmen bij De Kemenade.

Geldig t/m 30 november 2020

20% korting op luxe gezichtsbehandeling

Verwen jezelf met een stralende en stevige huid en kies voor onze zorgvuldig samengestelde luxe gezichtsbehandeling.

Na een grondige reiniging in 3 stappen kun je kiezen uit drie bijzondere maskers met elk hun eigen unieke werking. Ga voor het heerlijk warme Toscane Thermo Mask, het soepele rubberachtige Venezia Modelling Mask of het collageen vitamine E vliesmasker Masque Membraneux.

Na één behandeling zie je al een verbluffend resultaat!

En deze maand profiteer je met de Pas van Dronten van 20% korting op een luxe gezichtsbehandeling.

Lees meer over de luxe gezichtsbehandelingen bij De Kemenade.

Bij beautysalon De Kemenade werken we uitsluitend op afspraak. Bel met 0321-336633 of mail naar info@dekemenade.nl voor het maken van een afspraak.

Geldig t/m 30 november 2020

Pas van Dronten

Met de Pas van Dronten kun je gebruik maken van allerlei leuke acties en voordeel bij jou in de buurt. Ga met korting naar de bioscoop of naar de sauna, verzilver een actie in een winkel of maak voordelig kennis met het cursus- en sportaanbod in de gemeente Dronten.

Kijk voor meer informatie op www.pasvandronten.nl