Aanbiedingen

20% korting op feest make-up

Klaar voor een stralende feestmaand!

De feestdagen zijn een bijzondere tijd. Verrukkelijk eten, verrassende cadeautjes en gezelligheid bij de schitterende kerstboom. En dit jaar zie je er zelf ook stralend uit!

In december krijg je bij De Kemenade 20% korting op feestmake-up bij De Kemenade. Onze schoonheidsspecialiste maakt je professioneel op met de mooie make-up producten van Medex.

Normaal € 33,45
Nu € 26,76‬

Bij beautysalon De Kemenade werken we uitsluitend op afspraak. Bel met 0321-336633 of mail naar info@dekemenade.nl voor het maken van een afspraak.

Geldig t/m 31 december 2020

Gratis proefles warmwater zwemmen

Kom zwemmen in weldadig warm water van 32°C!

Zwemmen is bij uitstek een bewegingsvorm waarbij je veel van je spieren gebruikt. Zwemmen in warm water is een nog grotere weldaad voor ons lichaam. Warmte geeft een betere doorbloeding van het spierweefsel, waardoor je lichaam weer beter kan gaan functioneren.

Zwembad De Kemenade heeft een aangename badwatertemperatuur van 32°C. Wil je ook genieten van het extra warme zwemwater? Kom dan op donderdagochtend van 9.30 uur tot 10.30 uur warmwater zwemmen of oefeningen te doen.

In december kun je een gratis proefles meedoen.

Ervaar het zelf!

Lees meer over warmwater zwemmen bij De Kemenade.

Geldig t/m 31 december 2020

20% korting op lichaamspakkingen

Heerlijk ontspannen en ontgiften met een lichaamspakking!

Deze laatste maand van het jaar ben je wellicht toe aan wat extra ontspanning. In december krijg je 20% korting op onze lichaamspakkingen bij De Kemenade. Een lichaamspakking is heerlijk ontspannend en het ontgift je lichaam.

Kies bijvoorbeeld de anti-aging chocoladepakking. De antioxidanten in de chocolade laten jouw huid er direct frisser en steviger uitzien. Of ga voor de reinigende en verstevigende algenpakking. De zwavel in de helende lichaamspakking met karwendel weekt dode huidcellen los. Deze pakking kan helpen tegen o.a. spierpijn, eczeem en ontsierende aders.

Verwen je zelf aan het eind van het jaar en maak een afspraak bij De Kemenade!

Normaal € 37,50
Nu € 30

Lees meer over de lichaamsbehandeling bij De Kemenade.

Bij beautysalon De Kemenade werken we uitsluitend op afspraak. Bel met 0321-336633 of mail naar info@dekemenade.nl voor het maken van een afspraak.

Geldig t/m 31 december 2020

Pas van Dronten

Met de Pas van Dronten kun je gebruik maken van allerlei leuke acties en voordeel bij jou in de buurt. Ga met korting naar de bioscoop of naar de sauna, verzilver een actie in een winkel of maak voordelig kennis met het cursus- en sportaanbod in de gemeente Dronten.

Kijk voor meer informatie op www.pasvandronten.nl