Beauty

Beautysalon bij Leonie

Bij De Kemenade kunt u genieten van een beauty behandeling in de compleet ingerichte salon van Beautysalon bij Leonie. De salon is gevestigd in het gebouw van De Kemenade en daarom gemakkelijk om te bezoeken.

Zet jezelf eens op je prioriteiten lijstje

In Beautysalon bij Leonie draait alles om ontspanning en tijd voor uzelf. Juist omdat u al zoveel moet is het belangrijk om af en toe een moment voor uzelf te nemen. Laat u verwennen en geniet van een ruime keuze aan behandelingen.

Kwaliteit en natuurlijke producten

Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve merken zoals Massada, een merk op basis van natuurlijke producten. Daarnaast worden de wax producten van WX-Lab gebruikt en zijn er heerlijke parfums van Yodeyma verkrijgbaar.

Beautysalon bij Leonie in Dronten bij De Kemenade

Maak een afspraak

Voor meer informatie over de salon, de producten of om een afspraak te maken kunt u terecht op de website van Beautysalon bij Leonie. U kunt eenvoudig online een afspraak maken, contact opnemen via WhatsApp of bellen naar 0617614381. Houd er rekening mee dat het even kan duren voor u antwoord krijgt, maar er wordt zo snel mogelijk gereageerd.

Kies voor een moment van pure ontspanning en zet uzelf op uw prioriteitenlijst met een bezoek aan Beautysalon bij Leonie in De Kemenade.