Luxe behandelingen

Onze zorgvuldig samengestelde behandelingen geven iedere keer een weldadig gevoel. Het gezicht wordt eerst goed gereinigd, startend met een oppervlaktereiniging die het laagje stof (vuil en eventuele make-up) verwijdert, vervolgens krijgt u een dieptereiniging die de talg verwijderd. Als laatste worden de dode huidcellen verwijderd met een peeling. Dit kan zowel met als zonder stoomapparaat. Door deze drie handelingen zullen de hierna aangebrachte werkstoffen beter hun werking doen.

Hierna kunt u kiezen uit drie bijzondere maskers, die na één behandeling al verbluffend resultaat laten zien.

Masque Membraneux
Voor de rijpere en verslapte huid; collageen bindweefselbehandeling.

De behandeling voor de rijpere en verslapte huid met bindweefselmassage volgens de Medex methode en Masque Membraneux, een collageen vitamine E vliesmasker voor alle huidtypen. Vitamine E werkt als antioxidant en kan diep in de huid doordringen. Bovendien stimuleert Vitamine E de doorbloeding, waardoor de werkstoffen nog beter kunnen worden opgenomen. Na gebruik van het Masque Membraneux is uw huid zichtbaar steviger en strakker. Het masker komt als een vlies over uw huid.

Venezia Modelling Mask
Voor de rijpere en verslapte huid. Heerlijk verkoelend, adstringerend en modellerend effect.

Dit peel-off masker is een weldadig masker en blijft elastisch en soepel en vormt een ‘rubberachtige’ substantie met plastische, elastische eigenschappen. Na het verwijderen van het masker ontstaat een heerlijk verkoelend en modellerend effect dat de gelaatscontouren verstevigt. Dit masker is zelfs voor de allergevoeligste huidtypen geschikt.

Toscana Thermo Mask
Voor het verstevigen van de gelaatscontouren. Dit modellerend mineralen masker heeft een heerlijke warmtewerking voor uw huid.

Geschikt voor alle huidtypen, behalve de sterk gestuwde huid. Uw huid wordt ontvankelijk gemaakt voor de opname van intensieve werkstoffen in de vorm van ampullen en crèmes. Na het aanbrengen van het masker zal er een warmtewerking optreden, die op loopt tot 42°C. Doordat het masker stolt en de poriën door de warmte volledig geopend zijn, kunnen de eerder aangebrachte werkstoffen maar één kant op: de huid in! Uw huid krijgt door deze combinatie dan ook een ware ‘boost’ van noodzakelijke voedingsstoffen.

Deze behandeling kan speciaal toegepast worden voor het verstevigen van de gelaatscontouren en een extra dieptewerking van de actieve werkstoffen die onder het masker zijn aangebracht.

 • Tarieven

  Masque Membraneux

  € 90,00
 • Venezia Modelling Mask

  € 90,00
 • Toscana Thermo Mask

  € 90,00

Afspraak maken

Bij beautysalon De Kemenade werken we uitsluitend op afspraak, zodat de schoonheidsspecialiste de tijd heeft om u optimaal te adviseren. Bel met 0321 336633 of mail haar via info@dekemenade.nl voor het maken van een afspraak.