Speciale behandelingen

De Medex-professionallijn is zo samengesteld dat deze ook geschikt is voor de gevoelige huid.

Fruitzuurbehandeling

De fruitzuurpeelingen zijn heel goed voor een huid met een grove huidstructuur. De grove lelijke poriën die de huid ontsieren of kleine littekens van bijvoorbeeld vroegere acne, of andere oorzaak, ouderdomsvlekjes en een zwangerschapsmasker zijn goed te behandelen met fruitzuurpeelingen evenals een vale teint van de huid.

Gerichte positieve beïnvloeding van de probleemhuid en de verouderde huid. Volgens dermatologen de enige effectieve anti-aging behandeling naast botox en fillers.

De behandeling kan geweldige resultaten geven in het bijzonder bij:

 • Een droge huid
 • Acné (acné-littekens)
 • De oudere huid (kleine rimpeltjes)
 • Verdikte hoornlaag
 • Ouderdomsvlekken
 • Hyperpigmentatie (pigmentvlekken)

 

De fruitzuurbehandeling kan niet altijd en bij iedereen toegepast worden, de behandeling wordt afgestemd op uw huidtoestand en huidtype. Voor een oppepper van de huid kan één behandeling al voldoende zijn.

Voor het mooiste resultaat van de huid adviseren wij u een kuur van 5 behandelingen. Het is een zeer professionele behandeling waarbij ook uw medewerking belangrijk is. Zo zult u ter voorbereiding op een kuur minimaal 2 weken voor de eerste fruitzuurbehandeling de a-Hycid gel 10% moeten gebruiken. Tijdens, en minimaal 4 weken na de kuur, zult u a-Hycid Spezialpflege moeten gebruiken.

Na de peelingbehandeling zal uw huid er gezonder, strakker, zachter en soepeler uitzien.

Tijdens de Fruitzuurbehandeling

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en moet wekelijks worden ondergaan. De duur van de kuur is afhankelijk van de indicatie, het varieert van 5 tot 10 behandelingen.

Het is belangrijk dat u tijdens de behandeling, en gedurende 4 weken na de behandeling, uw huid niet blootstelt aan UV-stralingen, zoals zon en zonnebank. Ook kunt u in deze periode uw huid niet peelen, een scrubcrème gebruiken of harsen. Deze kuur kan daarom alleen plaatsvinden van oktober t/m mei.

Ook zeer goed te combineren met een gezichtsbehandeling!

 • Tarieven

  Losse fruitzuurbehandeling

  € 45,00
 • Speciale prijs ter kennismaking

  € 38,25
 • Kuur van 5 behandelingen, incl. producten voor thuisgebruik à € 71,30

  € 258,75
 • Kuur van 10 behandelingen, incl. producten voor thuisgebruik à € 71,30

  € 438,50

Afspraak maken

Bij beautysalon De Kemenade werken we uitsluitend op afspraak, zodat de schoonheidsspecialiste de tijd heeft om u optimaal te adviseren. Bel met 0321 336633 of mail haar via info@dekemenade.nl voor het maken van een afspraak.