Beautysalon bij Leonie geopend in De Kemenade

Bautysalon in De Kemenade

Onlangs is er een nieuwe beautysalon geopend in het gebouw van De Kemenade. De salon, opgericht door Leonie Faber uit Biddinghuizen, biedt een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Het gezicht achter de salon

Leonie Faber zegt: “Ik ben Leonie Faber, woonachtig in Biddinghuizen samen met mijn echtgenoot, twee kinderen en onze hond. Ik ben schoonheidsspecialist en ik heb een schoonheidssalon geopend in Dronten. Ik vind dit een ontzettende leuke uitdaging en nieuwe ervaring. Ik kijk er naar uit om mensen gezichts- en lichaamsbehandelingen te kunnen geven zodat men even een moment voor zichzelf heeft. We leven immers in een drukke tijd waarbij veel dingen moeten. Des te fijner is het om even aan jezelf te denken en om even heerlijk te kunnen ontspannen! Dus zie ik je snel?”

Speciale actie voor klanten van De Kemenade

Als klant van De Kemenade kunt u profiteren van een unieke korting. Bij uw eerste behandeling ontvangt u maar liefst 10% korting! Dit is een perfecte gelegenheid om uzelf eens goed te verwennen en te genieten van de behandelingen die Beautysalon bij Leonie aanbiedt.

Boek uw afspraak vandaag nog

Voor meer informatie over de behandelingen en om een afspraak te maken kunt u terecht op de website van Beautysalon bij Leonie.

U kunt eenvoudig online een afspraak maken, contact opnemen via WhatsApp of bellen naar 0617614381.

Houd er rekening mee dat het even kan duren voor u antwoord krijgt, maar er wordt zo snel mogelijk gereageerd.

Beautysalon bij Leonie in De Kemenade