De Kemenade volledig rookvrij

Wij zetten een belangrijke stap in de richting van een gezondere toekomst door De Kemenade volledig rookvrij te maken. Deze beslissing komt voort uit ons streven om een gezonde omgeving te bieden voor alle kinderen die bij ons komen zwemmen.

Op weg naar een Rookvrije Generatie

De beweging op weg naar een Rookvrije Generatie is een initiatief van de Hartstichting, KWF en Longfonds vanuit de samenwerking Gezondheidsfondsen voor Rookvrij.

Wij geloven dat ieder kind het recht heeft om rookvrij op te groeien en streven ernaar om deze visie werkelijkheid te maken.

Roken brengt niet alleen ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee voor rokers zelf, maar ook voor degenen die meeroken. Daarom nemen we deze stap om de blootstelling aan tabaksrook te voorkomen.

Door het creëren van een rookvrije omgeving, proberen we bij te dragen aan het beschermen van de gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en vooral onze kinderen.

We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze positieve beweging op weg naar een gezondere en rookvrije toekomst voor alle generaties.

Volledig rookvrij - De Kemenade