Gratis zwemmen in het buitenbad voor zwemles kinderen

Goed nieuws voor alle zwemles kinderen en de rest van het gezin! Sinds deze maand (juli 2024) is het buitenbad van De Kemenade weer geopend. De kinderen, die zwemlessen bij ons volgen, kunnen gratis zwemmen in ons buitenbad. Dat betekent: genieten van de zomerzon terwijl ze hun zwemvaardigheden oefenen.

Ouderbegeleiding is vereist tijdens deze zwemuitjes. Uw aanwezigheid en supervisie zijn van belang om ervoor te zorgen dat uw kinderen veilig en plezierig kunnen zwemmen. De toegang per ouder bedraagt €5,-.

Ook broertjes of zusjes die niet meedoen met de zwemlessen, mogen met een grote glimlach meespringen in het water en genieten van de waterpret. Hiervoor vragen wij een kleine bijdrage van €2,50 per kind.

Om alle kids voldoende ruimte te geven tijdens het zwemmen, vragen we u vriendelijk om van tevoren te reserveren. Stuur hiervoor een e-mail naar zwemmen@dekemenade.nl met vermelding van de gewenste datum, het gewenste tijdstip en het aantal aanwezige kinderen. U kunt 1 uur gebruik maken van het buitenbad.

Laten we er samen voor zorgen dat deze zomer onvergetelijk wordt voor de kinderen. We hopen u binnenkort te zien bij het buitenbad!

Openingstijden en kosten

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 19.00 uur
Zaterdag: 8.00 – 13.00 uur
Zondag: 8.00 – 12.00 uur

1 uur zwemmen: €8,65
10 badenkaart: €80,15

Het buitenbad van De Kemenade met een paar roze flippers  Buitenbad De Kemenade in Dronten