Leer de kunst van het snorkelen

Snorkelen lijkt misschien eenvoudig, maar het kan toch best een uitdaging zijn om te ademen door een snorkelbuis en te zwemmen met vinnen. Daarom bieden wij bij De Kemenade snorkellessen aan. Deze lessen helpen kinderen de basisprincipes van snorkelen te begrijpen en het zelfvertrouwen op te bouwen dat ze nodig hebben voordat ze de echte onderwaterwereld gaan verkennen. Gaat jouw kind door tot en met snorkel diploma 3? Dan is hij of zij al aardig op weg om vertrouwd te raken met een heuse duikuitrusting.

Veiligheid staat voorop

Bij De Kemenade hebben wij de veiligheid van uw kinderen hoog in het vaandel staan. Om deel te nemen aan onze snorkellessen, is het een vereiste dat kinderen al over een zwemdiploma beschikken. Dit zorgt ervoor dat ze al vertrouwd zijn met de basisprincipes van zwemmen, waardoor ze met meer zelfvertrouwen aan hun snorkelavontuur kunnen beginnen.

Meld je aan voor het snorkelen!

Wil je jouw kind leren snorkelen? Meld hem of haar dan nu aan. Onze ervaren instructeurs zullen hen begeleiden en vertrouwd maken met het gebruik van snorkels en vinnen, zodat ze zich comfortabel voelen in het water.

Aanmelden is eenvoudig. Ga naar de inschrijfpagina en vul daar je gegevens in. Geef jouw kinderen de kans om nieuwe avonturen te beleven en een levenslange liefde voor het snorkelen te ontwikkelen.

Lestijd? Elke donderdag van 17.45 tot 18.45 uur.

Hieronder zie je één van onze leskindjes. Omdat zij het zo leuk vindt, dook ze zelfs met haar vinnen naar de bodem van het zwembad om de snorkelbuis te kunnen pakken. Knap hoor!