Zwemles voor zwangere vrouwen

Vanaf 1 maart is er bij voldoende aanmeldingen elke donderdagavond van 19.15 tot 20.15 uur zwangerschapszwemmen. Dit speciale uurtje wordt begeleid door een ervaren instructrice in het warme water van 32°C.

Zwangerschapszwemmen is een speciale zwemles voor zwangere vrouwen. Het is niet bedoeld om te leren zwemmen, maar om tijdens je zwangerschap in beweging te blijven. Tijdens de les werk je in groepsverband aan je conditie en spierkracht met behulp van verschillende drijf-, zwem- en ontspanningsoefeningen. Een deskundige instructrice begeleidt je bij het uitvoeren van de oefeningen en zorgt ervoor dat je veilig en comfortabel kunt bewegen in het water.

De les duurt ongeveer 45 minuten tot een uur en kost €8,25. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar zwemmen@dekemenade.nl.

Dus ben je zwanger en wil je op een leuke en ontspannen manier in beweging blijven? Kom dan naar De Kemenade en doe mee aan het zwangerschapszwemmen. Het is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor je baby. Meld je snel aan.