Survival zwemmen

Bij De Kemenade bieden we een uitdagende en spannende cursus survival zwemmen aan voor kinderen die al in het bezit zijn van zwemdiploma’s A, B, en C. In deze cursus leren kinderen hoe ze zichzelf kunnen redden in onverwachte watersituaties. Zoals wat ze moeten doen als ze zelf in het water vallen of wat ze wel/niet moeten doen als een vriendje in nood is. Daarnaast ontwikkelen ze waardevolle zelfredzaamheid.

Overlevingstechnieken en zelfredzaamheid

Tijdens de survival zwemlessen leren kinderen een breed scala van overlevingstechnieken en zelfredzaamheid in het water. Hierbij worden ze voorbereid op verschillende real-life watersituaties, zoals het oriënteren onder water. De zwemlessen worden gegeven met kleding aan.

Uitdagend en leerzaam

Survival zwemmen is een uitdagende en leerzame vorm van zwemmen die kinderen spelenderwijs voorbereidt op verschillende noodsituaties in het water. Op deze manier worden zij voorzien van de nodige vaardigheden om veilig te handelen in onverwachte situaties.

Bovendien wordt er na het behalen van de cursus een officieel diploma uitgereikt van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Er zijn in totaal drie diploma’s te behalen.

Schrijf je kind vandaag nog in voor onze cursus survival zwemmen en bereid ze voor op een leven lang plezier en veiligheid in het water.

Lestijd & kosten

Maandag van 17.30 tot 18.30 uur.
Kosten: € 73,20 per maand via automatische incasso.
Inschrijven via het inschrijfformulier of mailen naar zwemmen@dekemenade.nl