Hoe werkt het bij ons

Uw kind volgen tijdens de zwemles

Tijdens de zwemlessen van uw kind, kunt u als ouder/begeleider, vanuit het restaurant de vorderingen van uw kind volgen op een groot televisiescherm. Het restaurant ligt naast het zwembad, waardoor u ook via een glazen wand de vorderingen van uw kind kan volgen.

Wij vinden persoonlijk contact met de ouders belangrijk. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over uw kind, dan kunt u dit voor of na de zwemles kenbaar maken aan de zwemonderwijzer. Hebben wij vragen of opmerkingen, dan nemen wij contact met u op!

Vakantie en ziekte

In de vakanties zwemmen wij door. De zwemlessen worden in de schoolvakanties in de ochtenduren gegeven. De lessen die u mist door uw zomervakantie, kunt u op andere dagen tijdens de schoolvakantie inhalen.

Heeft u een les gemist? Geen probleem, indien u zich via e-mail afmeldt dan kunt u de gemiste les inhalen op één van de andere dagen dat uw kind niet zwemt.

We beginnen graag op tijd

Ons streven is om op tijd te starten met de les. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind altijd 5 minuten voor aanvang van de les in zwemkleding aanwezig is?

Wij verzoeken u uw schoenen in de hal uit te doen en op slippers of blote voeten naar de kleed- en rustruimtes te gaan. Dit in verband met de hygiëne. Indien nodig, kunt u bij de receptie plastichoesjes kopen voor over uw schoenen.