Hoe werkt het bij ons

Uw kind volgen tijdens de zwemles

Tijdens de zwemlessen van uw kind, kunt u als ouder/begeleider, vanuit het restaurant de vorderingen van uw kind volgen op een groot televisiescherm. Het restaurant ligt naast het zwembad, waardoor u ook via een glazen wand de vorderingen van uw kind kan volgen.

Wij vinden persoonlijk contact met de ouders belangrijk. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over uw kind, dan kunt u dit voor of na de zwemles kenbaar maken aan de zwemonderwijzer. Hebben wij vragen of opmerkingen, dan nemen wij contact met u op!

Vakantie en ziekte

In de vakanties zwemmen wij door. Het is dan mogelijk dat de zwemlessen in de ochtenduren gegeven worden. Dit zullen wij aangeven in het leerlingvolgsysteem WeScore.

Ook het aan- en afmelden van uw kind doet u in dit systeem. Is uw kind verhinderd door vakantie, ziekte, kinderfeestjes of door een andere reden, dan geeft u dit door in WeScore. U krijgt vervolgens een les tegoed. Deze kunt u zelf heel gemakkelijk op een andere dag inplannen om in te halen. Ook dit doet u in WeScore.

We beginnen graag op tijd

Ons streven is om op tijd te starten met de les. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind altijd 5 minuten voor aanvang van de les in zwemkleding aanwezig is?

Wij verzoeken u uw schoenen in de hal uit te doen en op slippers of blote voeten naar de kleed- en rustruimtes te gaan. Dit in verband met de hygiëne. Indien nodig, kunt u bij de receptie plastichoesjes kopen voor over uw schoenen.

Zwemles in het buitenbad

Bij De Kemenade maken we optimaal gebruik van het zomerse weer! Met hoge temperaturen, kan het zo zijn dat de zwemlessen in ons fijne buitenbad zullen plaatsvinden.

Het buitenbad biedt een unieke en verfrissende omgeving waarin kinderen kunnen leren zwemmen en tegelijkertijd van de zomerse sfeer kunnen genieten