Zwemlessen starten weer op dinsdag 12 mei 2020

De maatregelen rondom het Corona-virus worden versoepeld. We gaan weer zwemmen! Zowel binnen, als buiten. Wij zijn er klaar voor… Jullie ook?

Zwemles

Verheugd kunnen we u mededelen dat vanaf dinsdag 12 mei onze deuren weer open zijn voor de zwemlessen. Het zwembad is aangepast op de 1,5 meter regels met desinfectie, looproutes, 1,5 meter plekken bij het omkleden en zelfs onze ridder heeft zijn eigen taak gekregen. Daarbij zijn de zwemlessen opgesplitst om de logistieke drukte te kunnen ondervangen.

Overige zwemactiviteiten

Ook alle andere zwemactiviteiten zullen opgestart worden. De onderwaterloopband in het zwembad met beweegbare bodem is al klaar voor gebruik. Sporten in de sportschool kan nu niet, kom daarom eens (hard)lopen op onze onderwaterloopband. Lekker intensief en heerlijk in het water. Vraag naar de mogelijkheden via info@dekemenade.nl

Kijk maar mee!

 

Om aan alle eisen te voldoen, hebben we een aantal aanpassingen moeten doen in ons normale beleid. Uiteraard moeten we dit samen doen en willen in deze bijzondere situatie graag een beroep doen op uw medewerking.